Leeg

Totaal: 0,00 €
bachbloesems_cerato_loodkruid

05 Cerato- Loodkruid 20ml

SKU:
05CERATO-LOODKRUID20ML
Prijs11,95 €

Cerato - Loodkruid  20ml  
   

Cerato - Loodkruid 

Toen ik voor de allereerste keer kennis maakte met de Bachbloesems en ze ging gebruiken, was het Loodkruid 'de Bloesem' die ' me op het lijf geschreven' was. Daarbij kwam nog, dat toen ik later de Bloemen-illustratie onder ogen kreeg, ik dit blauwe bloempje nog het mooiste vond van de hele reeks. En dat is nog steeds zo. Deze Bloesem vertelde mij in één klap, waar het in mijn leven om draaide, waarom ik steeds weer in de problemen terecht kwam. Zij liet mij zien, dat ik mij afhankelijk had gemaakt van de bevestiging en goedkeuring van anderen, dat ik eigenlijk niets meer durfde te doen van binnen uit. Ik vertaalde dat in die tijd heel positief naar mezelf: 'ik hield altijd heel goed rekening met anderen, ik had altijd begrip voor anderen'. Zo draaide ik mezelf een rad voor ogen om vooral maar niet aan mezelf, laat staan aan een ander, te hoeven toegeven, dat ik verschrikkelijk onzeker was en dat ik alles wat ik van binnen voelde maar verloochende en maar mee waaide met alle winden. Als men mij dat wel eens verweet, begreep ik hen niet en werd ik bovendien nog kwaad op hen ook...,omdat men mij niet ondersteunde!

Loodkruid ( cerato) ten voeten uit. Het niet vertrouwen op je intuïtie, het missen van je Innerlijke Zekerheid wordt door het gebruik van het Loodkruid langzaam maar zeker getransformeerd naar het leren bij jezelf blijven. je stopt met vragen naar de mening van anderen over waar jij mee bezig bent en over jouw meningen en ideeën. Je laat je niet zo gauw meer van de sokken praten. Je behoefte aan bevestiging vooraf, wanneer je iets wilt gaan ondernemen verdwijnt. Je doet dingen gewoon, omdat je van binnen weet dat het ok is. Zo leer je kiezen voor wat je werkelijk van binnen werkelijk voelt en weet. Maar het Loodkruid-gedrag zit vaak heel diep en het zal toch nog een regelmatig patroon in je leven blijven, zodat je achteraf zult constateren: 'Verdraaid, ik ben weer bezig"!. Maar steeds vaker zul je tegen jezelf kunnen zeggen: ' Ik ben gegroeid, hierin ben ik overeind gebleven, ik begin inderdaad een redelijk contact te krijgen met mijn Hoger Zelf. En daar put je dan weer moed uit, daar kijk je dan weer op terug, wanneer je weer de mist ingaat. 

Het is niet toevallig, dat het Loodkruid ( Cerato) oorspronkelijk voorkomt in het Himalajagebergte, die plaats op de wereld waar vandaan de mensheid van oudsher haar lessen heeft gekregen om werkelijk te leren omgaan met haar innerlijk weten en daar dan ook door dik en dun op te vertrouwen. Doe mee en vertrouw mee!... 

(Bloemlezing van de Bachbloesems door Koos van Ravesteijn)

Overige ingrediënten:
Brandy. Alcoholgehalte: 27 vol. %.

Collectie: 
Angst
Angsten
bachbloesem remedies
Bachbloesems
Burn-out
Tinctuur
Vermoeidheid