Leeg

Totaal: 0,00 €
pendelhandboek

Het Pendel Handboek ( Walter Lübeck)

SKU:
HETPENDELHANDBOEKWALTERLBECK
Prijs12,50 €

Walter Lübeck's Het Pendel Handboek begint met het bespreken van de keuze, gebruik en zuivering van de pendel, terwijl het besluit niet een groot aantal pendelkaarten die zich in de dagelijks praktijk bewezen hebben en aantonen hoe nauw en nuttig de verbanden zijn tussen enerzijds pendelen en anderzijds aardstralen, aura's.

Bachbloesem remedies, chakra's, edelstenen, geuren en kruiden. en hoe deze factoren op allerlei gebieden uitstekend bruikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld bij beroepskeuze, gezondheidsproblemen, relatie-aangelegenheden, vriendschapsbanden, voedseladviezen, enz.

Behalve uitermate praktisch, getuigt Lübeck's Het Pendel Handboek van diep inzicht, omdat de auteur de mogelijkheden van liet pendelen benadert vanuit zijn ervaring als Reiki-incester. Het is verbluffend te zien hoe veel groter de reikwijdte van pendelen daardoor wordt en hoe snel bijvoorbeeld beruchte stukjes van de pendel puzzel, zoals "waarom beweegt mijn pendel niet "waarom slaat hij maar één kant uit '?" op hun plaats wanneer ze vanuit deze extra (Reiki) demensie worden bekeken.

Lübeck's Het Pendel Handboek is niet alleen het ideale boek voor de beginner, maar bovendien een bron van wijsheid die pendelsessies tot con diepgaand persoonlijk en geestlijk gebeuren maakt.
 

Collectie: 
Boek
Boeken
Esoterische boeken
Pendel
Pendelen
Pendels
Spirituele boeken