Leeg

Totaal: 0,00 €
Opstellen met engelen

Opstellen met Engelen ( Renate Baumeister&Suzanne Hühn)

SKU:
OPSTELLENMETENGELENRENATEBAUMEISTERAMPSUZANNEHHN
Prijs24,50 €

Renate Baumeister, Susanne Huhn Nederlands
De hulp en de liefde van de engelen is er altijd en met deze set (bestaande uit een boek, opstellingskaarten en engelenkaarten) kun je de engelen in elke situatie bewust vragen om je te ondersteunen. 

Met de opstellingskaarten kun je een probleemsituatie inzichtelijk maken. Door de engelenkaarten aan de opstelling toe te voegen, geven de engelen je kaartenbeeld extra energie in de vorm van lichtkracht en bewustzijn. De liefdevolle energie van de engelen kan zo voor elk thema worden ingezet. Je actuele levenssituatie wordt helder en voor levensproblemen kan een oplossing worden gevonden. 

Deze kaartenset is zeer geschikt voor wanneer je vertrouwd wilt raken met de systeemopstellingen, maar ook als je al bekend bent met opstellingen zijn deze kaarten heel verrassend. De engelen- en opstellingskaarten zijn los van elkaar te gebruiken. 

Renate Baumeister is kunstenares en houdt zich al meer dan twintig jaar met spirituele thema's bezig. De engelenwereld speelt een belangrijke rol in haar kunstzinnige werk. 

Susanne Hühn is opgeleid tot levenscoach en holistisch psychotherapeut. Sinds 1986 begeleidt zij mensen in hun helingsprocessen.

Collectie: 
Bewustwording
Boek
Boek engelen
Boeken
Energieën
Energieën
Engel
Engelen
Engelenboeken
engelenkaart
Engelenkaarten
Engelenmeditatie
Esoterische boeken
Kaarten
Kaarten lezen
Kaartleggen
Karma
Spirituele boeken
Spirituele kaarten