Leeg

Totaal: 0,00 €

Afstandsinwijdingen - Helende en Spirituele Inwijdingen

1. De Golden Triangel

Het Golden Triangel systeem is ontwikkeld door James Purner , Reiki Master en Paranormaal Genezer. Hij kreeg dit geschenk van de Godin Isis en het werd hem aangeleerd hoe het te gebruiken en hoe hij anderen af kon stemmen op het systeem. Het is een heel krachtige manier om zowel aan jezelf te werken als om te helen. Als je eenmaal afgestemd bent op dit Egyptische energiesysteem dan kun je de energie activeren waarmee je jezelf en anderen kunt behandelen. Ook behandelingen op afstand. Het is een energie die zowel op zichzelf als in combinatie met Usui Reiki, Shambala MDH, Karuna of Seichem te gebruiken is. In de handleiding vind je tal van oefeningen en technieken om het Golden Triangel systeem te ervaren. Er wordt tevens aangeleerd hoe je behandelingen kunt geven, maar ook hoe je contacten met Isis kunt leggen, hoe je klanten en energie samen kunt laten werken en ook hoe je anderen in dit systeem kunt inwijden.

De Golden Triangel heeft een stimulerend effect op het derde oog, waardoor het mogelijk is dat na verloop van tijd je telepathische vermogen vergroot kan worden. Dit verschilt natuurlijk van persoon tot persoon.

_____________________________________________

 • De Golden Triangel-inwijding kost  50 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk: 100 euro

2. Psychic Protection

Deze inwijding heeft een heel positieve uitwerking op mensen die heel vaak geconfronteerd worden met negativiteit. Mensen die zich loom of moe voelen ( energie verliezen door anderen). Veel problemen die zich opstapelen, angstig zijn, depressieve gevoelens hebben,…, veel pech hebben ( vb werk, ongeluk,…) vinden hierbij eenbescherming. Psychic Protection Flame maakt je sterker tov mensen die negatieve energie met zich meedragen of slechte bedoelingen hebben.

Aartsengel Michaël geeft ons deze energie om ons te beschermen tegen “ psychische aanvallen”. Als we sterk genoeg zijn, werkt ons natuurlijk afweersysteem tegen dit soort aanvallen, maar als het lang duurt of we hebben zelf te weinig energie kan men er uiteindelijk ziek van worden.

Lichtwerkers en mensen die als heler werken zijn het meest kwetsbaar voor psychische aanvallen omdat ze meer in contact komen met negatieve energieën. Voor deze helers die met mensen werken ( die onbewust veel negatieve energie met zich meedragen) is de “ Psychic Protection Flame” zeer belangrijk om zichzelf af te schermen enom het spirituele immuunssyteem te helen.

_____________________________________________________

 • De Psychic Protection Flame inwijding kost  35 euro.
 • Handleiding en Certificaat zijn inbegrepen.

Prive ( in de praktijk): 70 euro

 

3. Atlantean and Gaia 

Het is een energievorm die als heling, maar voornamelijk ook dient om jezelf te ontwikkelen. Het verbindt ons met de energieën van Atlantis , met de energieën van Moeder Aarde en ook met de kritallen schedels. De Atlantean and Gaia inwijding bestaat uit 3 inwijdingen:

De 3 inwijdingen:

 • Atlantean Crystal Activation:

De Atlantean Crystal Activation is een activatie die die je helpt bij je spirituele en persoonlijke groei op je levenspad. Tijdens de activatie wordt er een etherisch Atlantis kristal in de kroonchakra geplaatst.

- Deze energie is doorgegeven aan Jay Burrell door Moldor, de bewaarder van de kristallen schedels. Hij gaf aan dat het tijd was dat de schedels de mensen helpen op het pad van de ascentie. Tijdens de activatie wordt er een kristallen schedel in je 8ste chakra geplaatst. Zo kan je altijd de energieën van de kristallen schedel gebruiken.

 •  Elemental Earth Star:

Bij de 2 vorige activaties werd je verbonden met hogere banden van energie en met het hogere aspect van jezelf. Deze activatie helpt je om gegrond te blijven en tijdens de activatie word je verbonden met je aardster.

Tussen de 3 activaties of inwijdingen behoud je ongeveer 5 dagen, vooral om aan de energie te wennen

__________________________________________

 • De 3 inwijdingen kosten samen 75 euro.
 • Handleiding en Certificaat zijn inbegrepen.

Privé ( in de praktijk): 150 euro

4. Spiritual Animal Healer ( 6 levels + bonus)

Het Spiritual Animal Healing Program is een vrij nieuw systeem, en de energie is gechanneld door Linda Colibert. Het helpt de heler op elk gebied om dieren te helpen. Iedereen kan het systeem gebruiken alhoewel het soms handig is om vb al een basis kennis van Reiki te hebben. Binnen het Animal healingsystem zijn er 6 inwijdingen ( niveaus) ( + bonus). Dit systeem geeft je ook de mogelijkheid om te leren communiceren met dieren.

 • Level 1: Animal Communication

Deze inwijding vergroot de vaardigheid om met dieren te communiceren.

 • Level 2: Emotional Trauma Animal Healing

Het stelt je in verbinding met dieren op het emotinele niveau, waarbij je dan de dieren met emotionele problemen kunt helpen. Tevens leer je dan wat de oorzaken zijn van emotionele trauma’s bij dieren en hoe dieren ermee leren omgaan.

 • Level 3: Physical Animal Healing

Bij deze inwijding worden sterke, helende energieën geactiveerd om fysieke aandoeningen te helpen helen. Werkt dan eveneens bij het verlichten van pijn en laatblessures en ziekten sneller genezen.

 • Level 4: Animal Behaviour

Hierbij kan je beter de oorzaken van gedragsproblemen van dieren begrijpen en te corrigeren.

 • Level 5: Wild Animal Environmental Healing

Bij deze inwijding word je verbonden met de diersoorten die leven in het wild. Het heelt ook het milieu waar deze dieren leven ( Moeder Aarde). Ook kan je de energie gebruiken om bedreigde diersoorten te helpen.

 • Level 6: Crossing Over Animal

Deze 6de inwijding verbind je met dieren op het diepste niveau. En leert je om dieren op een vredige en liefdevolle manier te helpen om over te gaan.

Bonus: Animal Protection

Zowel wilde dieren als huisdieren verdienen alle bescherming die we kunnen bieden. Door dieren te beschermen met een helende, beschermende energie zullen ze veilig zijn voor mensen die ‘ per ongeluk’ of ‘met opzet’ dieren pijn doen.

_________________________________________________________

 • Alle inwijdingen ( de 6 levels + de bonus ) kosten 75 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 150 euro

 

 

5. Celtic Wisdom System ( engelse handleiding)

( Voorwaarde: Reiki-Master zijn)

Dit energiesysteem is gechanneld en gecreëerd door Steve Malcolm om de energieën van de midzomernacht van 2003 te vieren.

Er zijn 10 symbolen die het Keltisch Systeem vormen. Deze zijn gechanneld na een bezoek aan Croft Moraig. Dit is een plaats waar 3 steencirkels staan, dichtbij Abefeldy in Perthhire ( Schotland).

Croft Moraig betekent in het Gallisch: ‘ het veld van Maria’ en men zegt dat deze plaats zich op een leylijn bevindt die verbonden is met de ‘ biddende handen van Maria’. Een steen die 23 kilometer verder staat, in Glenlyon.

De symbolen stammen af van de Keltische wijsheid en zijn grotendeels de symbolen van de Godin. Het is een prachtig energiesysteem dat vooral aardend en balancerend werkt en ons helpt bij de verbinding met het Heelal.

Het zal helpen om ons ware potentieel vrij te geven, ons te balanceren en kalmte in ons leven te brengen. Ook brengt het al degenen die erop zijn afgestemd, de energie van onvoorwaardelijke liefde.

Eisen om deze inwijding te ontvangen: Reiki- Master zijn in de Usui Reiki.

___________________________________________

 • De Celtic Wisdom inwijding kost 30 euro. ( Handleiding is in het Engels)
 • Handleiding in het engels en certificaat inbegrepen.

 

Privé ( in de praktijk) 60 euro

 

6. Etherial Crystals ( 1-2-3-4 + boosters)

Door de inwijdingen krijg je toegang tot de energie van de kristallen, zodat je die energie kunt gebruiken bij een heling, zonder dat je een kristal nodig hebt.

Deze kristallen hebben een sterkere werking dan gewone `aardse` edelstenen. Een heling met etherische kristallen kan op zichzelf staan, maar ook gecombineerd worden met andere helingmethodes, zoals bijvoorbeeld Reiki. Etherische Kristallen bestaat uit 4 inwijdingen en 2 boosters.

Deze boosters worden in 1 inwijding gegeven. Tussen de afzonderlijke inwijdingen horen een aantal dagen te zitten. Dit is om te wennen aan de andere energie, en om blokkades de tijd te geven op te lossen.

Na een inwijding kun je meteen aan de slag. Je kunt ze op het lichaam plaatsen, gewoon door op een bepaalde plek van het lichaam te wijzen, te visualiseren en dan aan de naam van het kristal te denken. De kristal zal verdwijnen als de energie niet meer nodig is.

Verder kun je ook sterke edelsteenelixers maken en er wordt geleerd om op afstand te behandelen en om inwijdingen te kunnen geven voor de inwijding/het niveau dat je zelf hebt.

Tijdens de inwijdingen, ontvang je de volgende Etherische Kristallen:

1* Amethist - Diamant - Aquamarijn - Enkelzijdig geslepen bergkristal (1 punter) - Aventurijn - Hematiet - Barnsteen - Jaspis (rood) - Bergkristal - Malachiet - Botswana Agaat- Rose Beryl (Morganiet) - Calciet (groen) - Rozenkwarts - Carneool - Robijn - Chalcedoon - Smaragd - Chrysocolla - Sodaliet - Citrien - Turkoois

2* Alexandriet - Maansteen - Amazoniet – Moldaviet - Azuriet - Peridoot - Calciet (oranje) – Pyriet - Dubbelzijdig geslepen) bergkristal (2 puntig) - Saffier (blauw)

- Saffier (geel) - Fluoriet - Toermalijn ( violet) - Granaat - Toermalijn (rose) -Heliotroop - Toermalijn (zwart) - Jade - Vuuropaal - Lapis Lazuli

3* Apache Tears (Obsidiaan) - Prasem - Apophyliet – Pyrietzon - Boji steen/Moqui Marbles - Rhodochrosiet - Charoit - Robijn Zoisiet - Cyaniet - Sneeuwvlok Obsidiaan - Kunziet - Sugilith - Labradoriet - Tanzaniet - Larimar - Tektiet.

4* Overvloed Kristal - Isis Kristal - Channeling Kristal - Warrior Kristal - Laser Kristal - Naald Kristal - Generator Kristal - Sleutel Kristal - E.T. Kristal - Fantoom Kristal - Kristal Kluster - Meester Matrix Kristal - Dolfijn Kristal - Record Keeper Kristal - Twin Flame Kristal - Time Link Kristal

De Boosters: Merliniet - Gele Fluoriet - Lavendel Kwarts - Pecos Diamant - Opaal Kwarts - Heilige Steen - Aardbei Kwarts - Groene Zinciet - Roze Kwarts Elestial - Orbiculaire Jaspis - Tangerine Kwarts - Super Zeven - Rode Fantoom Kwarts - Zilver Rutiel Kwarts - Lemurisch SterrenZaad Kwarts - Roze Ametist.

_______________________________________________________

 • De inwijdingen van ‘ Etherial Crystals’  kosten 100 euro. 
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk): 150euro

 

 

7. The Life Path Empowerment

Life Path Empowerment helpt je om te ontdekken wie je Gidsen zijn en/of versterkt het contact met je Gidsen. Het helpt je bij je spirituele groei, verbindt je met je Hogere Zelf en je Gidsen.

Op deze manier vind je je levenspad en ervaar je de ondersteuning om dit pad makkelijker te bewandelen. Life Path Empowerment is makkelijk toe te passen en geeft je toegang om met je persoonlijke Gidsen te communiceren.

_____________________________________________

 • Deze Inwijding ‘ The Life Path’ kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

 

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

8. Orb of Life

Door de inwijding te ontvangen krijg je beschikking over de Orb of Life. The Orb of Life is een grote energiebol die standaard boven je hoofd zweeft, je volgt en jebeschermt tegen negativiteit. Je kunt met de Orb werken op verschillende manieren vb:  ‘ Orb of Life, reinig mijn chakra’s. Als de Orb klaar is gaat hij terug naar zijn oorspronkelijke positie. Hij geeft je constant levensenergie en je kunt hem aan- en uitzetten. Je kunt ook tijdelijk voor iemand een Orb creëren, vb als iemand op reis gaat en bescherming nodig heeft, of tijdens een behandeling of ziekte.
 

Eveneens kan je Orbs creëren voor een speciaal doel: vb de energie van een ruimte schoonhouden en je kunt deze Orbs ook weer opheffen.

____________________________________

 • De Orb of Life inwijding kost 35 euro.
 • Handleiding ( Nederlands) en Certificaat is inbegrepen.

Privé ( in de prakijk) 70 euro

 

9. Telepathy Empowerment

Er zijn geen vereisten voor deze inwijding. We hebben allemaal telepathische gaven, maar sommigen van ons zijn meer ontwikkeld in het contact opnemen van energieën van anderen. Telepathie is vaak iets dat spontaan gebeurd vb in een droom of visioen. Met telepathy Empowerment kan je leren hoe je met je innerlijke telepathische gaven kunt werken.

____________________________________________________

 • De Telepathy Empowerment inwijding kost 30 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 60 euro

 

 

10. Akasha Records  

Men geeft nog andere namen voor de Akasha Records ( Akasha Kronieken): o.a. de Kosmische Ziel, het Collectieve Bewustzijn, Het Grote Levensboek, het Collectieve Onderbewustzijn of Soul Records.

Deze zijn de toegang tot de kennis van heden, verleden en toekomst. Het is als een opslagplaats van alle gedachten, woorden en daden van de mensheid. En in deze verzamelplaats zit ook jouw persoonlijk Records. Deze kan en mag je inkijken. Als iemands Hogere Zelf toestemming geeft, dan kan je ook toegang krijgen tot de Records van die persoon. Dit wordt ook Record Reading genoemd. De methodes die gebruikt worden om toegang te krijgen zijn: o.a. trance, meditatie, crystal readings en droomstaat.
 

In de handleiding worden de methodes beschreven:

Waarom wil je toegang tot de Akasha Records:
- Nieuwsgierigheid
- De waarheid zoeken
- Welke invloeden hebben vorige levens op mijn huidige leven.
- Regressie - het verleden bezoeken
- Voorspellen van toekomstige gebeurtenissen
- Hulpmiddel bij het maken van moeilijke keuzes
- Vragen ivm Gidsenbegeleiding
- Wat zijn de oorzaken van fysieke, mentale en emotionele problemen
- Duidelijkheid krijgen over levensdoel, planning
- Moeilijke levenssituaties kunnen gemakkelijker worden vergeven en aanvaard
- Het lezen van je eigen Records geeft wijsheid, inzicht, begrip en vergeving

___________________________________________

 • De Akasha Records inwijding kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

11. Unicorn Energy Healing System ( Eenhoorn)

Unicorn Energy Healing System bestaat uit 1 inwijding. Veel mensen denken dat Eenhoorns alleen bestaan in onze fantasie. Eenhoorns vibreren op een hogere frequentie dan die van ons. Eenhoorns zijn nu, in deze moeilijke tijden op Aarde, naar voor gekomen om ons het geschenk te geven van onvoorwaardelijke liefde en heling. Ze staan symbool voor onschuld, helderheid, puurheid en goedheid van het hart. De hoorn van de Eenhoorn zit vol met helende energie en magie. Door het contact met deze edele en mystieke wezens kun je heling van je ziel ervaren en je leert om te horen en te zien met je hart.

__________________________________________________________

 • De Unicorn Energy Healing System inwijding kost 30 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk): 60 euro

 

 

12. Activeren van je 5 dimensionaal LichtLichaam

Zoals u waarschijnlijk al weet wordt het verenigde bewustzijn verhoogd van de derde naar de vijfde dimensie. Op dit moment zijn we ergens in het vierde dimensie.

Dit proces is zowel mondiaal als persoonlijk.

Ieder van ons ervaart hetzelfde proces op individueel niveau.

Zodra er genoeg van ons zijn gestegen naar de vijfde dimensie wordt het hele verenigd bewustzijn verhoogd.

Aangezien we al een zeer lange weg in het proces gegaan zijn, kunnen we (als we dat willen) nu ons vijfdimensionale Lichtlichaam activeren.

Deze activatie bestaat uit 3 delen die in 1 keer ontvangt.

________________________________________________________________________

 • De  ‘Activeren van je 5 dimensionaal Lichtlichaam’ inwijding kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

 Privé ( in de praktijk): 70 euro

 

13. Derde Oog inwijding

De 3de oog inwijding is erop gericht om alle misvattingen, omtrent het openen van je derde oog, uit je systeem te verwijderen. Er wordt een verbinding gelegd van je hartchakra naar je 3de oog.

Naast de nederlandse handleiding ontvang je een Mp3 dat zowel tijdens als na de inwijding gebruikt kan worden.

_______________________________________

 • De Derde Oog Inwijding kost 35 euro.  
 • Dit is inclusief handleiding en mp3 per mail + bijhorend certificaat.​

Privé ( in de praktijk): 70 euro

14. Atlantische Licht Tempel Energie

In Atlantis waren er veel licht tempels. Ieder van hen had een bepaald energie niveau om de mensen te helpen de volgende stap voor zichzelf te zetten. Hen stap voor stap te leren om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

De Atlantische Licht Tempel Energie helpt je (met groene helende energie) jezelf verder te ontwikkelen en om "oude" blokkades voorzichtig te verwijderen. Het systeem laat de oude Atlantische energieën, die uit de Atlantische Oceaan kwamen, herleven. Veel mensen lijden vandaag de dag vooral aan stress. Of het nu op school, beroep of thuis is, overal ligt stress op de loer !.

Wanneer je je gestrest, bedrukt of depressief voelt, kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Vul jezelf dan met de Atlantische Licht Tempel energie. Ook bij pijn helpt deze energie, om je weer op jezelf te kunnen bezinnen.

Bewerk ook de vrijgekomen blokkades met deze energie, wentel of omhul je er eenvoudig weg mee.

Atlantische Licht Tempel Energie kun je op ontelbaar veel manieren gebruiken. Volg gewoon je gevoel. Je kunt altijd, zonder beperking, gebruik maken van deze energie.

____________________________________________________________

 • De Atlantische Licht Tempel Energie  inwijding  kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk): 70 euro

 

 

15. Bevrijdende Energie

Bevrijdende Energie is zeer effectief voor het wegnemen van emotionele blokkades of wanneer er teveel obstakels in de weg staan om vooruit te komen.

Het is te gebruiken via intentie of visualisatie.

Deze energie is zowel voor jezelf te gebruiken als voor cliënten.

Het is een energie die je weer leert genieten van het leven

Hoe werkt deze energie:

Je kampt met emoties of blokkades waarop een drukkende lading energie ligt. Het witte licht haalt deze lading ervan af. Het kan zijn dat daarmee je probleem/emotie meteen is opgelost. Maar het is ook mogelijk dat je inzichten krijgt om een andere weg in te slaan en zo een en ander kan oplossen. Misschien komt de oplossing ineens, totaal onverwacht op je pad.

Het zou naïef zijn om te verwachten dat door het gebruik van deze energie al je problemen 1, 2, 3 opgelost zijn. Stel je hebt financiële problemen, dan staat na het gebruik van deze energie geen mannetje voor de deur met een zak geld. (Het kan wel, maar de kans is klein). Wel zal je gevoel over deze problemen veranderen, waardoor je je gaat richten op overvloed in plaats van op tekorten.

Ook bij lichamelijke klachten zal je merken dat de dingen die je wel nog kan uitvoeren, veel meer in je bewust zijn komen, dan de zaken die je niet meer kunt doen.

Naarmate de emoties/problemen verdwijnen kunnen er lichamelijk ongemakken voelbaar worden, dit is heel normaal. Plekken die lange tijd verhard zijn geweest worden weer gevoed door energie. Vergelijk het met spierpijn die je voelt nadat je fanatiek gesport hebt.

Stel je open, geef je over, vertrouw en laat los en je zult ervaren dat er wonderen bestaan.

________________________________________________

 • De Bevrijdende Energie inwijding kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk): 70 euro
 

 

 

16. Gold Reiki - Gouden Reiki

Gechanneld door Ole Gabrielsen.

Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in licht en vreugde!

Gouden licht is het sterkste licht voor transformatie in het universum.

Je kunt deze Gold of Gouden Reiki Energie hetzelfde gebruiken als Usui-Reiki, zowel apart als in combinatie.

 

Gold-Reiki bestaat uit 3 inwijdingen.

Na de 1ste inwijding kun je persoonlijk en op afstand behandelen.

De 2de inwijding versterkt je energie, zodat je behandelingen krachtiger worden

De 3de inwijding versterkt je energie nog meer en je mag nu ook zelf inwijdingen geven.

Kinderen reageren heel goed op Gold Reiki. Het geeft rust en ontspanning, vooral voor kinderen met ADHD, PDD-NOS, autisme enz.

_____________________________________________________

 De Gold Reiki of Gouden Reiki inwijdingen kosten 50 euro.

Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 100 euro

 

 

17. Inwijding voor het samenvoegen van de Multidimensionale Zelven

 De afstemming activeert je Gateway chakra's en transformeert al je chakra's in multidimensionale portalen.

Door middel van deze hoge energie afstemming kun je, door een krachtige transformatie binnen je energetische en fysieke lichaam, het samenvoegen van je Dimensionale Zelven tot stand brengen. Dit leidt tot diepgaande veranderingen in je externe werkelijkheid, omdat je begint te leven vanuit een centraal punt – vanuit een Multidimensionale Zelf Hart.

De afstemming activeert je Thymus Chakra - dat is je Hogere Hartchakra, gelegen tussen je Keel Chakra en je Hart Chakra. Dit is de poort naar Universeel Bewustzijn,Onvoorwaardelijke Liefde en Compassie.

Deze afstemming is voor de spirituele ontdekkingsreizigers, die wensen hun wezen te integreren en toegang tot hogere niveaus en van kosmische wijsheid bewustzijn te krijgen.

Uiteindelijk is het voor iedereen die een hoge frequentie van Liefde en Licht wenst te ervaren en uit te stralen. Door je Multidimensionale Zelven samen te voegen kun je al je energie en kracht magnetiseren naar een centraal punt - waar je nu bent.

De hoge energieën van de afstemming nemen ook het initiatief, een radicale fysieke verandering binnen het menselijk lichaam te bewerkstelligen.

Zoals we migreren van een 3e dimensionale tijd/ruimte naar een 5e dimensionale tijd/ruimte en daarbuiten, zijn onze fysieke lichamen ook aan het veranderen. Deze afstemming versnelt het bestaande proces door het herijken van je DNA en cel verjonging. Je staat het menselijke lichaam toe om hogere frequenties van energie en liefde te verankeren.

__________________________________________________________________________

 • De inwijding… het samenvoegen van je Dimensionale Zelven  kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

18. Inwijding in Akturius Reiki  

Deze energievorm is bedoeld om te helpen je voorhanden energie te transformeren en je vaardigheden die je hebt ontvangen te ontplooien. Het helpt je om de verandering van je Lichtlichaam sneller te voltrekken en je lichaam sneller aan het nieuwe licht van deze energie te wennen. Het gaat in deze energievorm erom de aanpassing van je ziel, je persoonlijkheid aan je nieuw leven, wat je een innerlijke tevredenheid zal geven.

Je zelf hebt het in de hand om je lichtlichaam alle informatie ontvangt die al in je licht zijn gecodeerd en nu van jou door het veranderingsproces aangepast zal worden.

Je vervult, met het aannemen van dit cadeau aan jezelf, de verantwoording tegenover jezelf, de verantwoording je energie te verhogen, oude patronen los te laten en jezelf te worden, je opnieuw te ontdekken, wat je werkelijk bent.

__________________________________________

 • De Akturius Reiki inwijding kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

19. Inleiding tot de Turkooizen Vlam van Atlantis

Je leert je Atlantische naam kennen en kan ten alle tijden in jouw boek van Atlantis lezen.

Het gaat in de Atlantische tijd om het welzijn van de gemeenschap, de gemeenschap van de Lichtbrenger die het licht naar de aarde brengt, om het hier te manifesteren en te versterken.

Je ontvangt hier een handleiding om deze bedoeling te versterken. Dit is een grote hulp op de weg en Amais zal jullie helpen, het mens-zijn makkelijker te maken.

De Aarde is in grote nood, en zal onder de last van de mensheid bezwijken.

Wij hebben Licht nodig om het visioen van vreugde in de relatie met moeder aarde om te zetten, dan zal de groei en vreugde brengen.

_______________________________________________________________________

 • De inwijding ‘ Inleiding tot de Turkooizen Vlam van Atlantis’ kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

20. Kristal Reiki  

( Voorwaarde: Reiki Master zijn)

Als je Reiki master bent kan je mensen ook in deze energie inwijden (voorwaarde voor een inwijding 3e Reikigraad)

Een heel uitgebreide werkmap:

 •  meditatie - reis naar de kristal tempel (Atlantis)
 •  zelfkennis meditatie
 •  personen clearing oefening
 • informatie over kleuren, kristallen en chakra's

_________________________________________

 • De Kristal Reiki  inwijding kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

21. Kundalini Reiki  

( Bekendheid met de Reiki 1 inwijding is vereist)

Kundalini Reiki is een behandelingstechniek die heel eenvoudig werkt en waarvoor geen intensieve studie of ingewikkelde procedures nodig zijn.

Afstemming op Kundalini Reiki opent en versterkt de energiekanalen van je lichaam, zodat de golven van genezende energie door je heen kunnen stromen en je lichaam kunnen ontdoen van energieblokkades.

Je kunt de genezende Kundalini Reiki energie gaan gebruiken direct nadat je je eerste afstemming hebt ontvangen.

Het is een staat waarin bepaalde genezende kanalen en chakra's worden geopend, waardoor je toegang krijgt tot de "Aardse energie".

De basischakra, (dat is het energiecentrum bij je stuitbeen), is een ingang voor de energie.

Het energie-kanaal gaat van de stuit-chakra tot de kruinchakra boven op het hoofd.

Een open Kundalini wil zeggen dat er gedurende een periode een grote schoonmaak van je chakra's, energiekanalen en lichaam plaatsvindt.

Iemand die problemen heeft, of heeft gehad met een verkeerde Kundalini bewustwording, of andere problemen met deze energie, kan vaak worden geholpen metKundalini Reiki.

De Kundalini Reiki inwijdingen vinden plaats op 3 niveaus. Je dient te beginnen met niveau 1, zelfs als je al afstemmingen uit andere systemen hebt gehad.

 

 • Kundalini Reiki Inwijding 1:

Deze inwijding opent de heling-kanalen en bereid je voor op de Kundalini Reiki ontwaking in 2.

Als U inwijding 1 hebt ontvangen, dient u minimaal 2 dagen te wachten voordat de inwijding op het tweede niveau kan plaatsvinden.

 

 • Kundalini Reiki Inwijding 2:

De energie kanalen worden versterkt. De Kundalini ontwaking.

Het hoofd-energie-kanaal wordt zacht en zeker geopend en het "Kundalini-vuur "wordt aangewakkerd.

Je wordt voorbereidend op de volledige Kundalini-ontplooiing tijdens inwijding 3.

Ook leer je een specifieke meditatie. Deze versterkt voor een korte tijd de kracht van de Kundalini-energie. Alle chakra's en energie-kanalen worden verlicht en er vindt een schoonmaak vindt plaats.

Het is verstandig om een dag of 5 te wachten voordat u doorgaat met inwijding 3.

 

 • Kundalini Reiki Inwijding 3:

Dit is de inwijding om Master te worden. De vorige inwijding versterkten en openden de keelchakra, de zonnevlecht (solar plexus) de Hara en het stuitchakra.

Het Kundalini-vuur is sterker, gaat omhoog en komt uit de Kruinchakra. Nu vindt volledige ontplooiing van de Kundalini plaats.

Na Kundalini Reiki 3 inwijding kun je zelf ook mensen inwijden.

 

 • Boosters Kundalini Reiki

Boosters zijn energie versterkers. Na de inwijdingen in Booster 4, 5 en 6 wordt je energie overgave ( doorgave) met 100% verhoogd.

De boosters 7, 8 en 9 verhogen deze nog eens met 300%

Kinderen onder de 8 jaar mogen niet ingewijd worden in Kundalini Reiki energie. Bekendheid met de werking van minimaal Reiki I wordt aanbevolen !

____________________________________________________________

 • De Kundalini Reiki inwijding kost inclusief boosters 50 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 100 euro

 

 

22. Alpha Omega Healing

Alpha Omega Healing is een healing voor lichaam, geest en ziel.

Vaak is het een levens veranderende ervaring.

De energie werkt niet alleen tijdens de heling, maar ook nog een hele lange tijd erna.

Deze energie zal u afstemmen op de allerhoogste frequentie.

Het is een bijzonder mooie energie, die niet alleen voor heling geschikt is, maar ook een  geweldige hulp biedt aan mensen en dieren die stervende zijn.

De heling kan zowel persoonlijk als op afstand plaatsvinden.

Het is belangrijk te weten dat je de Alpha Omega Healing niet gelijktijdig met andere energievormen dient te gebruiken.

Mocht u uzelf of een cliënt behandelt zijn met een andere energievorm, wacht dan minimaal 5 dagen voordat u een behandeling met Alpha Omega energie geeft.

Voordat u de inwijding tot heler ontvangt zijn minimaal 2 helingen  noodzakelijk om uw systeem aan te passen aan deze energiebron.

___________________________________________________

 • De inwijding ‘ Alpha Omega Healing’ kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

23. Good Fortune Prosperity Empowerment 

De ‘ Good Fortunes Empowerment werd in 2007 gechanneld door Reiki Master Linda Colibert.

Good Fortune is een multidimensionaal systeem van helende energieën en overvloedige zegeningen die ons in deze tijd helpen om ons te helen en ons bij ons Hoger Zelf te brengen om de trillingsfrequenties van overvloed en welvaart te verhogen.

___________________________________________________________________

 • De Inwijding ‘ Good Fortune Prosperity Empowerment ‘ kost 30 euro.
 • Handleiding en certificaat zijn inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 60 euro

24. Abundantia ( Overvloed) Ray

De Abundantia overvloedsstraal.

Bij de vervulling van de missie van ons leven, kunnen we materiële steun nodig hebben.

De geestelijke wereld is zeer blij om bij te dragen aan deze steun, als we ze maar vragen. Abundantia is een krachtige en verzorgende godheid, die ons kan helpen met overvloed kwesties. Deze glorieuze godinnen kunnen ons helpen om een gracieuzer ontvanger te worden. Want, soms zijn lichtwerkers beter in het geven dan in het ontvangen, die onevenwichtigheden en belemmeringen kunnen veroorzaken. Abundantia geeft ons ook het vertrouwen om onze dromen en passies te volgen.

Abundantia is een mooie godin van succes, welvaart, overvloed en geluk. Ze wordt ook beschouwd al een beschermer van sparen, beleggen en rijkdom.

______________________________________________

 • De Inwijding ‘ Abundantia Ray’ kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

25. Fairy Realm Reiki 

Fairy Realms Reiki is een vorm van Reiki die specifiek is afgesteld op het helen van de natuurlijke omgeving en op het helen  met behulp van de natuurlijke omgeving, aarde energieën, ….. Het wordt aanbevolen om eerst een vorm van traditionele Reiki te bestuderen en de werkwijze hiervan te begrijpen.

De kleuren die met Fairy Realm Reiki geassocieerd worden zijn Groen en Bruin. Fairy Real Reiki is gericht op de natuurlijke omgeving. Het richt zich op het ondersteunen van de groei van planten en dieren, het reinigen van de aarde van gifstoffen, aarden en het onderhouden van contacten tussen de mens en het Feeënrijk. Het is een perfecte methode om te gebruiken in de tuin en om planten en bossen te helpen in hun groei, het ondersteunen van het helingsproces van dieren, en het openen van de spirituele centra om te kunnen communiceren met feeën en andere natuurwezens. Het is aangeraden dat sessies met mensen of dieren buiten gedaan worden in een natuurlijke omgeving, waar aardende energie volop aanwezig is. Wees niet verbaasd als je de aanwezigheid van feeën of natuurgeesten voelt terwijl je bezig bent.

 •  Level 1

Zoals met andere vormen van Reiki is Level 1 gericht op de fysieke aspecten van heling. Deze energie kan helpen bij de groei en bloei van planten en het helen van dieren. Je kunt je richten op een individuele plant, maar ook een ecosysteem zoals het Regenwoud. Als je deze energie gebruikt, moet de kleur groen voor groei naar voren gebracht worden. Als je deze energie gebruikt om te aarden, moet de kleur bruin gebruikt worden.

Fairy Realm Reiki kan ook gebruikt worden tijdens meditatie. Zoals met andere vormen van Reiki is afstandswerk niet alleen mogelijk, maar zelfs aangeraden.

 • Level 2

Level 2 vertegenwoordigt het helen van de emotionele aspecten van onszelf en de planeet. Op dit moment wordt de aarde omver gehaald en misbruikt op een niet eerder voorgekomen niveau. De aarde voelt zich getraumatiseerd, net als vele planten, dieren en natuurgeesten.

Het symbool voor dit level helpt in het helen van emotioneel trauma, welk geassocieerd wordt met het vernietigen en manipuleren van het ecosysteem. Deze energie kan ook worden gebruikt om getraumatiseerde dieren en mensen te steunen in hun genezing. Het gebruik van deze energie voor het genezen van emotioneel trauma, is net zoals bij Level 1.

 •  Level 3

Het Master Level van deze energie is voornamelijk gericht op de activering en inwijding van chakra's.

Fairy Realm Reiki is een prachtige energie om te gebruiken in de natuurwereld. Feeën zijn mooie, liefdevolle wezens die hier zijn om de aarde te helpen bij het groeien en ontwikkelen.

Feeën zijn ook hier om de aarde te helpen gezond te zijn en groeien zodat wij mensen hier kunnen leven en onderdeel kunnen zijn van de mooie overvloed die ons gegeven wordt.

_______________________________________________

 • De Inwijding ‘ Fairy Realm Reiki’ kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

26. Ra Sheeba  ( Engelse handleiding)

Ra-Sheeba is de zeer krachtige inwijding  van de Universele Heling energie. Ra-Sheeba, verhoogt het trillingsniveau en het lichtgehalte in het DNA.

Ra-Sheeba werkt met symbolen. Deze symbolen zijn oude Egyptische sleutels die toegang geven tot een heel krachtige energie. Ra-Sheeba, versterk het immuun systeem en beschermt alle (7) lichamen tegen negatieve energieën.

Werken met Draken, een Astrale reis maken met het symbool "Traveller", "geen geheimen" tussen de partners, symbolen voor indigo kinderen zijn alleen het gedeelte van de cadeautjes dat je van Ra-Sheeba gaan krijgen.

Merilyn Bretherick & Peter Johanson - Co-Founders van Ra-Sheeba

 

Wat is Ra-Sheeba?

Voor degenen die willen weten wat deze energie juist inhoudt, zal ik een korte uitleg geven, van wat tot nu toe geweten is. Ra-Sheeba is een zeer krachtig gedeelte vanUniversele Heling Energie.

Als geheel heeft de mensheid een collectieve vibratie bereikt die hoog genoeg is om deze energie te ondersteunen. De laatste keer dat dit niveau bereikt werd was in Egypte, wanneer de energie van de 'Zieners' dit niveau bereikte. De dragers van deze energie waren allemaal aanwezig, de energie werd doorgegeven door de Farao. Na het heengaan van de Farao was deze wijsheid verloren.

Nu zijn deze Zieners terug, klaar om deze energie opnieuw vast te houden voor de mensheid. Nu zal deze energie door velen vastgehouden worden en zal ze ons allen bijstaan op ons pad naar Ascensie. Deze keer kan ze niet meer misbruikt worden, nu zullen veel meer mensen waken over deze energie. Voor het eerst wordt de energie van 'Ra' verbonden met de 'Sheeba' energie.

De vrouwelijke Sheeba energie is seksueel, creatief, vreugdevol, drukt Liefde uit, de vrouwelijke kant van de kolom van Universele Helende energie die recht naar de Bron leidt.

De "Ra" energie komt recht vanuit de Bron, vanuit het centrum van de Grote Centrale Zon. De 'Sheeba' toont de weg naar de 'Ra', het is enkel via de liefdevolle energie van de Sheeba dat we bij de 'Ra' kunnen geraken en onze weg naar Huis terugvinden.

 

Ra-Sheeba heling werkt onmiddellijk op de chakra's, verandert ons DNA en onze elektromagnetische samenstelling. Op die manier verbindt haar energie ons met Liefde, vermits Liefde alleen ons zal helpen evolueren op alle niveau’s. We moeten de energie vasthouden en haar de toelating geven ons volledig te veranderen. Gewoon Licht vasthouden en onze energie laten schijnen en zien wie het Licht herkent...

Hoe weet je dat je klaar bent voor een Ra-Sheeba Initiatie?

- Je zult resoneren met de vibratie. Voor het ogenblik zijn het voornamelijk degenen die de rol van Zieners en Houders van de Ra energie in vorige levens vervuld hebben, die zich aangesproken voelen.

 

Wat doet de initiatie?

- Ze verandert jouw vibratie, verandert je Zielenkleuren en opent de weg om Liefde in je wezen te laten vloeien.

Voor Ra-Sheeba zullen 2 initiaties doorgegeven worden voor niveau 1, en 2 initiaties voor niveau 2 (Meester niveau).

Niveau 1

Het eerste niveau verhoogt het trillingsniveau en het lichtgehalte in het DNA.

Vermits het lichtniveau verhoogt, zal u ook meer positieve zaken aantrekken zowel voor uzelf als voor degenen die u omringt of degenen die met u in contact komen.

Niveau 2 - Meestergraad

Meditaties en initiatie

 

De drie systemen van de Ra-Sheeba symbolen:

 • Het biologische systeem
 • Het chakras systeem
 • Het lichaam van de geest
 • Initiatie aan de kracht van de draak.

Het tweede niveau brengt uw energie naar de kristalvibratie. Mogelijkheid om meer en meer Licht vast te houden. De genezingskrachten versterken, de intuïtie verfijnt. Een sterkere verbinding met de Bron.

Tussen beide niveaus zal er een reiniging gebeuren die een emotionele detoxificatie meebrengt, u daarbij bevrijdend van de afval die u niet meer nodig heeft.

 

Wordt je aangetrokken door de vibratie van Ra-Sheeba in je hart, dan ben je ook klaar voor deze stap.

Ra Sheeba inwijding  met Engelstalige handleiding voor de verbinding met de Mannelijke en de Vrouwelijke energie. Daarna ben je in staat zelf sessies te geven en anderen in te wijden.

_________________________________________

 • De Inwijding ‘ Ra-Sheeba kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

 

 

 

27. Orde van Melchizedek

De weg van de Orde van Melchizedek  geeft ons inspiratie en leert ons, om onze krachten met reinheid van het hart te gebruiken en niet te misbruiken. Daarmee dragen we bij aan de spirituele ontwikkelingsweg van de mensheid. De mystieke lessen van het oude Egypte, werden geheim gehouden en  waren alleen toegankelijk voor de Priesters en farao’s.

Deze Orde gaat terug naar Melchizedek, de koning van Salem. Hij heeft Abraham ingewijd en deze gaf de lessen verder. De lessen van de Orde van Melchizedek zijn subtiel en worden niet direct verder gegeven. In de twee levels ontvang je in totaal 19 inwijdingen. Er vindt een bewustzijnsverandering plaats en je aura trillingsfrequentie wordt verhoogd.

Na de inwijding herken je intuïtief de oude kennis en krijg je toegang tot “het weten”.  Je leert om anderen in de “Priesthood of the Order of Melchizedec”  in te wijden.

Met de Priesthood of the Order of Melchizedec- inwijding beloof je om je over te geven aan spirituele groei ten dienste van het Hogere Goed.

Voordat je aan deze initiatie begint is het goed om je te realiseren dat deze inwijding een verantwoording met zich mee brengt.

Deze inwijding is onderverdeeld in  2 levels.

Level 1 omvat 11 afstemmingen  en level 2  8 afstemmingen

Deze 19 afstemmingen worden tijdens 1 inwijding gegeven. Priesterschap van Melchizedek

De weg van de Orde van Melchizedek  geeft ons inspiratie en leert ons, om onze krachten met reinheid van het hart te gebruiken en niet te misbruiken. Daarmee dragen we bij aan de spirituele ontwikkelingsweg van de mensheid. De mystieke lessen van het oude Egypte, werden geheim gehouden en  waren alleen toegankelijk voor de Priesters en farao’s.

_______________________________________________________

 • De Inwijding ‘ De Orde van Melchizedek’ kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

28. Imara Reiki 

Imara Reiki is een Reiki methode  van een hoger vibrerend energie niveau dan de meeste voorkomende Reiki modaliteiten, vanwege zijn gerichte bedoelingen. In sommige aspecten kan de helende energie van reiki opgesplitst worden in verschillende frequenties.

Imara Reiki is een 5de  niveau op de Reiki schaal. Bij Usui Reiki zijn er 3 niveau’s. Karuna is het 4de  niveau. Imara Reiki is een intense vorm van Reiki-energie.

De energie heeft een iets ander gevoel en bij  Imara Reiki heb je geen symbolen nodig.  Imara Reiki maakt gebruik van een nieuw en gemakkelijk afstemmingsproces. De meeste gebruikers ervaren een sterke spirituele verbinding (met Opgestegen Wezens, Engelen, etc.). Imara Reiki staat bekend om zijn vermogen Om vorige levens te helpen helen. Imara Reiki is heel goed om onderdrukte problemen en gevoelens te helen ( fysiek, emotioneel, spiritueel, trauma’s,… . Imara reiki is een sterk helende energie voor problemen die nog niet op het bewuste niveau voelbaar zijn, maar die wel al een sterke invloed op je hebben.

Imara Reiki maakt gebrui, van een sterk vereenvoudigde en geïntensiveerde methode voor afstandshelingen. Het is heel gebruikelijk voor de gever en/ of ontvanger om tijdens een heling informatie waarnemen.

 Deze vorm van Reiki is een gekanaliseerde vorm die naar Barton Wendel kwam. Bart en zijn broer Geoffrey verfijnden en ontwikkelden Imara Reiki tot de huidige methode.

De naam "Imara" eigenlijk betekent  "meer" ... vandaar,  "Meer Reiki = Imara Reiki." Als je eenmaal afgestemd op Imara Reiki zijn, is het zeer eenvoudig om de energie te gebruiken.

____________________________________

 • De Inwijding ‘ Imara reiki’ kost 50 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 100 euro

 

 

29. Alpha Omega Healing

Alpha Omega Healing is een healing voor lichaam, geest en ziel.

Vaak is het een levens veranderende ervaring.

De energie werkt niet alleen tijdens de heling, maar ook nog een hele lange tijd erna.

Deze energie zal u afstemmen op de allerhoogste frequentie.

Het is een bijzonder mooie energie, die niet alleen voor heling geschikt is, maar ook een  geweldige hulp biedt aan mensen en dieren die stervende zijn.

De heling kan zowel persoonlijk als op afstand plaatsvinden.

Het is belangrijk te weten dat je de Alpha Omega Healing niet gelijktijdig met andere energievormen dient te gebruiken.

Mocht u uzelf of een cliënt behandelt zijn met een andere energievorm, wacht dan minimaal 5 dagen voordat u een behandeling met Alpha Omega energie geeft.

Voordat u de inwijding tot heler ontvangt zijn minimaal 2 helingen  noodzakelijk om uw systeem aan te passen aan deze energiebron.

______________________________________________

 • De inwijding ‘ Alpha Omega Healing’ kost 35 euro.
 • Handleiding en Certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

30. Alchemie Reiki 

Alchemie is de studie van wetenschappelijke transformatie.

Ieder van ons heeft aandoeningen, negatieve emoties en trauma’s uit vorige levens die leiden tot blokkades, ziekte en pessimisme. De theorie van Alchemie is heel eenvoudig. Het is de bedoeling om van de verschillende delen één geheel te maken en om de zwakke punten om te zetten in sterke krachten.

Wat Alchemie Reiki doet is net zoals de oude Alchemisten deden. Zij veranderden materialen in goud. En op dezelfde manier kunnen wij onze negatieve geestelijke ( emotionele) energie veranderen in positieve energie en daardoor transformeert voor het hoogste belang van het lichaam en de geest.

____________________________________________

 • De Inwijding ‘ Alchemie reiki’ kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

31. Heilige Maan Energie  ( Sacred Moon Reiki)

Waar komt Heilige Maan Energie vandaan?

Heilige Maan Energie is gechanneld door Shelly Mayer op 9 Mei 2002 tijdens een ceremonie in een zweethut.  Ze heeft verteld dat ze altijd al een speciale band had met de maan.

 

Wat doet het?

Heilige Maan Energie is goed voor een breed aantal problemen.

Heilige Maan Energie kan verslavingen en andere slechte gewoonten omzetten naar het positieve.

De maan en haar essentie zijn een grote eenheid van harmonie.

Het balanceert  onze geest en lichaam tot een eenheid met alles in de natuur.

Jouw vastberadenheid

Om de Heilige Maan Energie te beoefenen moet je vastberaden zijn de maan te eren, zowel binnenshuis als buiten. En dit iedere maand.

___________________________________________________

 • De Inwijding ‘ Heilige Maan Energie’ kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

32. OBE Reiki

OBE Reiki is een Reiki energie die je meer kracht geeft bij buiten lichamelijke ervaringen en je kwaliteiten versterkt die je daarvoor hebt.

Naast de instructie over het ontvangen en geven van de 2 OBE- inwijdingen bevat de Nederlandstalige handleiding de volgende onderwerpen:

Wat is een OBE ( buiten lichamelijke ervaring ) ?

Tips voor OBE’s

Oefeningen die je wellicht kunnen helpen

Het gebruik van OBE Reiki energie

OBE Reiki op  object gebruiken

Versterken en synchroniseren van de OBE Reiki energie

________________________________________

 • De Inwijding ‘ OBE Reiki’ kost 35 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 70 euro

 

 

33.  Ama Deus Healing

Ama Deus betekent :        I love God, of Love God – Ik houd van God of houdt van God

Ama Deus is gebaseerd op een 6000 jaar oude heling techniek van de Guarani. Een stam die in de jungle van Brazilië leeft. Het grootste gedeelte van zijn leven bracht Alberto Aguas door bij deze stam. Door het systeem in kaart te brengen heeft hij deels bijgedragen aan Ama Deus Shamanic Healing..

Ama Deus Heling is maar een klein gedeelte van de jarenlange training die de kinderen van deze stam van jongs af aan mee kregen. De kunst van het hlen was iets wat bij het leven hoorde.

Ama Deus Heling is een energie en helingsmethode dat gebruik maakt van Gods Liefde. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige symbolen, zonder kleur of naam.

Je kan het zowel op afstand als persoonlijk gebruiken.  

Via meditatie, ademhaling en visualisaties wordt aan een spirituele houding gewerkt.     

Het verschil met Reiki is dat Ama Deus naast de werking  betrokkenen binnen het menselijke lichaam en energie systeem, zich ook richt op meer gespecialiseerde en gerichte acties in het leven om de betrokkenen heen.

Ama Deus Shamanic Healing is meer beheersbaar, stuurbaar en actief in te zetten ten dienste van de persoon die om heling en genezing vraagt. De methoden zijn meer geavanceerd dan de technieken zoals we die tegenkomen in Usui Reiki.

Wees je er wel van bewust dat je als genezer beduidend meer verantwoordelijkheid draagt. .

Ama Deus Shamanic Healing is te gebruiken voor:

1. Om jezelf, anderen, dieren, planten en de aarde te helen.

2. Persoonlijke en afstandsbehandelingen.

3. Behandelingen bij noodgevallen.

4. Begeleiden en steunen van stervenden, op de grens van leven en dood.

5. Begeleiden van mensen naar gene zijde.

6. Het zuiveren van voedsel, water, medicijnen.

7. Fysieke en emotionele heling van het hart.

8. Het verwelkomen van baby ‘s  op de aarde.

9. Spirituele gaven ontvangen op de geboortedag.

10.Spirituele informatie ontvangen tijdens dromen.

11.Terug gaan naar vorige levens in de Akashic Records.

12.Uitdrijving / bevrijding van ongewenste entiteiten en implantaten.

________________________________________________

 • De Inwijding ‘ Ama Deus Healing’ kost 50 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 100 euro

 

 

34.  Yod

De YOD initiatie stamt uit het oude Egypte. Ze heeft als doel de ziel, het derde oog en het hart weer met elkaar te verbinden. Deze verbinding noemt men ook de regenboogbrug (rainbowbridge).

Door de Yod-initiatie kom je  beter in contact met de universele gedachtegang. Yod helpt in het helingsproces. Door je bewust te maken van waar je problemen liggen.  Het verbindt je met de 'Universele Waarheid’, waardoor je de werkelijke waarheid / eerlijkheid van een ander beter zal herkennen. Ook je eigen waarheid en eerlijkheid zal je moeilijker kunnen verhullen. Diepe processen kunnen het gevolg zijn van het maken van keuzes vanuit deze verbinding.

___________________________________

 • De Inwijding ‘ YOD’ kost 50 euro.
 • Handleiding en certificaat inbegrepen.

Privé ( in de praktijk) 100 euro