Retourbeleid 2023-2024

1 RETOURBELEID

Alvorens artikelen te retourneren, neemt u contact op met De Kristallen Piramide. 

U kunt artikelen binnen 30 dagen na levering terugsturen. Het product moet in nieuwe staat verkeren. Indien het product beschadigd of gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen. Controleer dat u uw contactgegevens bij de retour heeft gevoegd en vermeld indien mogelijk een trackingnummer en een korte beschrijving van uw probleem.

De Kristallen Piramide zal de retours die in aanmerking komen, terugbetalen. Indien u per factuur betaalde hebben we een bankrekeningnummer nodig waarop we het geld kunnen terugstorten. Dit kunt het gemakkelijkst via e-mail aan ons communiceren. 

 

1.1 VERZENDING

Om uw producten terug te kunnen zenden, heeft u een aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop terug naar De Kristallen Piramide. U moet uw product sturen naar: De Kristallen Piramide, Kamerijkstraat 37 - 9041 Gent, België. 

U bent verantwoordelijk voor de betaling van uw eigen verzendingskosten voor de retour van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald, de kosten van de retourzending worden van uw terugbetaling afgetrokken. Afhankelijk van uw woonplaats kan de bezorgingstijd van uw uitgewisseld product variëren.

Indien u een artikel van meer dan € 75 terugzendt, moet u overwegen een traceerbare leveringsdienst te gebruiken of een transportverzekering te kopen. Wij garanderen niet dat we uw geretourneerd artikel zullen ontvangen.