Leeg

Totaal: 0,00 €
02_lao_tse_energiekogel

02 Lao Tse energiekogel

SKU:
02LAOTSEENERGIEKOGEL
Prijs149,00 €

2. Innerlijke rust  –  LAO TSE
Samenvatting:
kalm blijven
innerlijke rust en vrede vinden
“het is zoals het is”
je niet over het gebeurde, verleden, andere mensen opwinden, maar accepteren wat er gebeurd is en herkennen wat men nu wil
in het moment zijn, meditatie
oordelen en waarderingen herkennen
vanuit innerlijke rust en helderheid handelen
De kracht van de Opgestegen Meester LAO TSE
       Brengt innerlijke berusting, ontspanning en rust. In plaats van zich over het verleden, zichzelf of andere mensen op te winden, in plaats van zich om toekomstige bijzondere gebeurtenissen zorgen te maken, ontstaat een innerlijke vrede:”het is zoals het is.”.
Daarom kan men opmerkzaam en kalm in de tegenwoordige tijd zijn, helder zien wat men wil en de nodige stappen zetten. Ook in chaos wordt het mogelijk in de eigen helderheid en kracht te blijven. In meditatie brengt deze energie diepe rust, innerlijke vrede, een versmelten met het zijn.
Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:
In welke situatie erger ik mij, in plaats van mijn kracht te gebruiken voor datgene wat ik wil?
Welke teleurstelling, afwijzing, hulpeloosheid houd ik vast, in plaats van te herkennen wat ik werkelijk wil, en daar wat aan te doen?
Wat haalt mij uit de rust en de kalmte? (NB in het kader van de eigen verantwoordelijkheid: door wat LAAT ik mij uit de rust en kalmte halen?)
Wat voor mensen of situatie veroordeel ik?
Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence:
       De essence heeft zich ook in stress- en examensituaties, bij innerlijke spanning en onrust bewezen. Vaak hebben wij te horen gekregen dat zij in moeilijke situaties, waarin men erg opgewonden was, de innerlijke rust, vrede en helderheid versterkte. Ook heeft zij menigeen bij slaapstoornissen geholpen.