Leeg

Totaal: 0,00 €
Coronacrisis

Coronacrisis .. De komst van de transitie ( Robin de Ruiter

SKU:
CORONACRISISDEKOMSTVANDETRANSITIEROBINDERUITER
Prijs27,50 €

CORONACRISIS: Het einde van ons adviesbeschikkingsrecht is nabij

Geactualiseerde uitgave

Sinds begin 2020 de hele wereld in de greep gehouden door het coronavirus. Een groot deel van de wereldbevolking zit thuis opgesloten door de coronamaatregelen en het openbare leven is geheel lamgelegd.

De negatieve gevolgen van de lockdown zijn omvangrijk. Hele sectoren vallen weg, miljoenen mensen werken zonder baan. De huizenmarkt staat op inzakken, de schulden zich op en de economie in de meeste delen van de wereld is stil komen te liggen.

Als u gelooft dat wij in deze bijzondere situatie zijn gevonden door de coronapandemie, dan is dit boek dus niet te lezen.

Door de gevolgen van het coronavirus en de lockdown door mensen zich bezig te houden met: "Wat zijn de gevolgen voor ons als burger? Hoe ziet onze toekomst eruit? Wat staat ons nog te wachten?”

De eerste Nederlandse uitgave van dit boek uitgegeven in 2009. Hij moet ontstaan ​​waarin wij ons sinds de coronapandemie zekerf hebben zien aankomen.

Hoewel het boek meer dan tien jaar geleden is geschreven, is het in onze tijd meer dan actueel. Het onder andere het huidige pandemiescenario in detail.

De beschrijving van gebeurtenissen in de wereld met de situatie waarin zich de wereld bevindt zich in 2020.

Naar de start van de coronapandemie en de weergave van veel mensen pakt de auteur met dit boek de eerste uitgave uitgave.

In deze nieuwe geactualiseerde uitgave geeft hij niet alleen antwoord op de vele, maar maakt hij ook de situatie duidelijk waarin wij overal terechtgekomen zijn. Daarnaast wordt op een rij gezet en geanalyseerd hoe het achter de schermen werkend systeem is gekomen is en hoe het echt werkt.

Een terugblik op de gebeurtenissen van de laatste tien jaar laat dat bijna alle informatie zoals vermeld in de eerste uitgave op wonderbaarlijke, vaak schrikbarende wijze zijn uitgekomen, of tien uitvoer zijn gebracht.
De lezer krijgt een ongekend beeld van wat te wachten staat, ook zal niet ons dat niet alleen machteloos, zoals zo vaak lijkt.

Na de toekomstige gebeurtenissen in de wereld van vandaag tien deel vallen, zullen we worden voorbereid om op nog veel grotere veranderingen te beginnen in ons eigen leven zullen ingrijpen.

De mensen die alleen met het dagelijkse leven bezig zijn, zullen onaangenaam verrast worden.