Leeg

Totaal: 0,00 €
De ongehoorzaamheid van de liefde

De ongehoorzaamheid van de Liefde ( Christina Von Dreien)

SKU:
DEONGEHOORZAAMHEIDVANDELIEFDECHRISTINAVONDREIEN0
Prijs20,00 €

We leven in een bijzondere tijd die elk jaar merkwaardig lijkt te worden. Veel mensen vragen zich af hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren, vooral wat we hier op aarde de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Waarom is er in onze wereld zoveel ellende? En hoe loopt het allemaal af?

'De ongehoorzaamheid van de liefde' beantwoordt deze vragen met vreemde vragen van de huidige wereldsituatie. Het boek roept op tot meer moed en menselijkheid en tot geweldloos verzet tegen een sociaal systeem dat het de natuurwetten en leugens, manipulatie, geweld en oorlogen als norm hanteert.

Maar ondanks al deze merkwaardige schetst Christina een zeer positief beeld van de toekomst van onze planeet. Op boeiende wijze laat ze zien dat de mens van de natuur een vriendelijk en liefdevol wezen is en dat het daarom slechts een kwestie van tijd is dat het huidige systeem van negativiteit uiteenvalt en wordt vervangen door een nieuwe vorm van samenleven die gevormd is op vrede, vrijheid en wederzijds respect. Willen meer mensen ontwaken, zich verbinden en geven een lichte impuls tot verandering. De stille revolutie van de ongehoorzaamheid van de liefde kan niet meer worden tegengehouden.

Als een mens op liefde is afgestemd, zal hij zichzelf van andere levende wezens nooit schaden, want liefde steunt en beschermend het leven altijd. Als van een liefdevol mens verwacht van geëist dat hij anderen kwaad doet, kan hij niet gehoorzamen. Deze geesteshouding zou je de “ongehoorzaamheid van de liefde” kunnen noemen.'

Christina von Dreien (2001) werd met een sterk verruimd bewustzijn en een veelheid aan paranormale geboren. behoren tot een nieuwe generatie jonge mensen die ons geheel nieuwe dimensie van het menselijk bestaan ​​laten zien. Deze wegwijzers en impulsgevers zijn gekomen om ons te vertellen welke toekomstige waarde en grootsheid wij als mens hebben en potentieel potentieel er sluimerend in ons die allemaal aanwezig zijn. Na de bestsellers 'Bewustzijn schept vrede' en 'Uiteindelijk komt alles goed' heeft ze met 'De ongehoorzaamheid van de liefde' haar derde boek geschreven.