Leeg

Totaal: 0,00 €
Het wiel van wijsheid ( Alberto Villoldo)

Het wiel van wijsheid ( Alberto Villoldo)

SKU:
HETWIELVANWIJSHEIDALBERTOVILLOLDO
Prijs22,50 €

 

samenvatting
In 'Het wiel van wijsheid' reis je met Alberto Villoldo door de vier windrichtingen met behulp van vier archetypische kracht om trauma's te helen en je te bevrijden van je lotsbestemming.

Omschrijving
Alberto Villoldo uit dat het medicijnwiel, dat ons al begin der tijden inspireert, ook een wiel van wijsheid is sinds ; een hulpmiddel voor bewerking voor transformatie.

De wijsheid van het medicijnwiel bestaat al duizenden jaren. Dit medicijnwiel is een wegwijzer voor spirituele genezing door middel van verbinding met Moeder Aarde, de energieën van de natuur en de kosmos. Het medicijnwiel brengt je uiteindelijk bij het wiel van wijsheid: een hulpmiddel voor persoonlijke en planetaire transformatie. Je heelt met het wiel van wijsheid niet alleen je eigen trauma's, maar ook die van de mensheid als geheel, je heelt de aarde. Een prachtig instrument, zeker wanneer de wereld doormaakt die extreme crisistijden, zoals nu het geval is.

In dit boek leer je werken met het wiel van wijsheid. Je maakt een reis door de vier windrichtingen en krijgt daarbij steun van vier archetypische krachtdieren: de slang – de reis van de genezer, de jaguar – de reis voorbij de dood, de kolibrie – de weg van vreugdevolle wijsheid, en de adelaar – de transcenderende kracht.

Elke stap die je maakt door het wiel van wijsheid bevrijdt je van een lot dat je voor jezelf geaccepteerd hebt; een lot dat je belemmert je bestemming te bereiken als homo luminus, de nieuwe mensensoort die in harmonie leeft met de aarde en met elkaar. Gedurende je reis wordt je een hoeder van de aarde, een rentmeester van het leven. Je krijgt toegang tot krachtige hele energieën waarmee je begint aan het nieuwe verhaal dat we voor iedereen op aarde aan het creëren zijn.