Leeg

Totaal: 0,00 €
Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges

Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges ( Robin de Ruiter)

SKU:
HOGEPOLITICIINDEGREEPVANULTRAGEHEIMEVRIJMETSELAARSLOGESROBINDERUITER
Prijs27,50 €

Dit boek is een uniek boek met de hedendaagse politiek als herkenbaar thema. De nooit eerder gepubliceerde informatie in dit, waartoe slechts een enkeling toegang heeft, stelt de lezer in staat te zien wat zich daadwerkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen.

De informatie in dit boek is afkomstig van verschillende hoge politiek. Onder anderen Jacques en de Amerikaanse politicus Zbigniew Brzezinski, nationale van verschillende Amerikaanse presidenten.

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een maatschappelijk en intellectueel proces af. Alle wereldbeslissingen, van het nu gaat om een ​​pandemie zoals het coronavirus, vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma's van wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, zelfs zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

De transnationale superloges staan ​​onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de 'Nieuwe Wereldorde' wordt genoemd.

De achter de onderliggende elite vormen niet alleen wat politiek op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat mediamogols, financiers, industriëlen en leiders van terroristische organisaties.

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken van de superloges. Stijgen op de politieke ladder is uitgesloten zonder deel uit te maken van één van meerdere van deze superloges. Alle hoge politicus uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges.

Binnen de superloges vindt men ook namen zoals die van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank. Hij is lid van vijf verschillende superloges. Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde is lid. Daarnaast ook prominente Nederlanders: de president van de Nederlandse bank Klaas Knot en Ben van Beurden, CEO bij Rothschild´s ´Royal Dutch´.

Niet alleen Osama Bin Laden was lid van twee superloges, ook prominente leiders uit het MiddenOosten hebben zich bij de superloges aangesloten: zes prinsen van Saoedi-Arabië, zes overeenkomsten Iraniërs en vier- Israëliërs.