Leeg

Totaal: 0,00 €
Nathalie Bekentenissen van een topmodel

Nathalie Bekentenissen van een topmodel ( Robin de Ruiter)

SKU:
NATHALIEBEKENTENISSENVANEENTOPMODELROBINDERUITER
Prijs26,25 €

Toen het Nederlandse topmodel Karen Mulder in 2001 uit de school klapte over ernstige misstanden in de mode-industrie, waren de reacties onbarmhartig: waandenkbeelden, verzinsels, kwaadsprekerij! Ze belandde in een psychiatrische inrichting. Maar toen kwam #MeToo en ging de bierput volledig open. Zouden de verhalen van Karen dan toch waar zijn? Volgens ex-topmodel Nathalie Augustina, die nu op haar beurt de stilte verbreekt, is het allemaal nog erger dan we misschien denken. Veel erger.

Dit boek vertelt het verhaal van topmodel Nathalie, gevierd voor haar prachtige schoonheid. Zij deed mee aan belangrijke mode- en sieradenshows voor Dior, Cartier, Issey Miyake, Chanel, Kenzo, Armani, Comme des Garçon en vele andere beroemde ontwerpers. Ze werden geboekt door Diners Club voor geavanceerde modecatalogi, die exclusief worden gemaakt en alleen beschikbaar voor de superrijken van deze wereld.

In 1986 werden zij door de Helmut Kohl, Kanselier van Duitsland geboekt voor de CDU-campagne van dat jaar.

Nadat Nathalie als topmodel de aandacht had getrokken van hooggeplaatste politici, magnaten, beroemde acteurs zoals Keanu Reeves en zangers als Julio Iglesias, Jeffrey Epstein, leden van de rijkste families van deze wereld en leden van koningshuizen, werden geregeld gedrogeerd voor seksfeesten van de elite en verkracht door velen van hen.

Eén van de meest controversiële aspecten van dit boek is dat er namen worden genoemd van daders. Bekende namen.

Een verhaal uit de diepste kelders van menselijke verdorvenheid. Een verhaal ook van de veerkracht van een vrouw die de moed had om op te staan. Telkens weer…

Velen denken dat fotomodellen een leven vol glamour leiden. In dit boek zult u ontdekken dat niet alles glamour en roem is. In de mode-industrie zijn er vele gevaren. Het is erg gevaarlijk voor jonge meisjes en jongens om deel uit te gaan maken van de modewereld. Er is niemand die wordt beschermd.

Na het lezen van dit boek kunt u begrijpen dat modellenbureaus niet kunnen worden. Zij zijn de laatste die de modellen in bescherming nemen. De meeste modellenbureaus zijn niets minder dan bordelen, en boekers zijn hun pooiers. Modellen worden geslagen, hun gezichten met een mes bewerkt of ze worden vermoord wanneer ze de waarheid durven te vertellen. Velen van hen sterven door een val van een balkon of onder andere omstandigheden. Andere modellen spoorloos voordat de kans krijgen te vertellen wat er achter de schermen vertrekken.