Leeg

Totaal: 0,00 €
Op weg naar een nieuwe tijd

Op weg naar een nieuwe tijd ( Pamela Kribbe)

SKU:
OPWEGNAAREENNIEUWETIJDPAMELAKRIBBE
Prijs16,99 €

In het Liefde op zielsniveau gunt bestsellerauteur Fabio Vinago jou een unieke blik in de wereld van tweelingzielen en de 7 belangrijke fasen van het tweelingzielen boekproces. Als jonge twintiger was Fabio gefascineerd door alles wat het begrip 'ziel' behelst. Hij is zeker dat overtuigingen, authentieke en ware liefde voor iedereen toegankelijk is.

Met dit boek laat Fabio je op een nuchtere, ondubbelzinnige en heldere kennismaken met alle aspecten van het tweelingzielenproces. Je wordt op sleeptouw genomen doorheen de mystieke wereld van tweelingzielen. Je maakt uitgebreide kennis met thema's als: een nieuwe dimensie van liefde, de verschillende relatietypen, het herkennen van je tweelingziel en de valse tweelingzielenconnectie. Bovendien besteedt de auteur aandacht aan de 7 belangrijke fasen van het tweelingzielenproces. Die heeft hij vervolgens ingedeeld in: het doel van die welbepaalde fase, wat die fase bevat voor de chaser en runner, de gemeenschappelijke kenmerken en hoe beide tweelinghelften die fasen tijdens hun tweelingzielenreis op een positieve manier kunnen sturen.

Als kers op de taart krijg jij als lezer toegang tot het tweelingzielendagboek. De juiste pagina's laten jou kennismaken met de kracht van doelen, de befaamde reflectie cirkel van Korthagen en het tweelingzielenvisionboard. Met deze tools word je niet alleen om het tweelingzielenproces wezenlijk liefde te beïnvloeden, je wordt in staat gebracht om jullie connecties in kaart te brengen te transmuteren naar een heilzame en constructieve liefdesrelatie.