Leeg

Totaal: 0,00 €
Patronen van ongekende gevoelens doorbreken

Patronen van ongekende gevoelens doorbreken ( Jonice Webb)

SKU:
PATRONENVANONGEKENDEGEVOELENSDOORBREKENJONICEWEBB0
Prijs22,50 €

samenvatting
In 'Patronen van ongekende gevoelens doorbreken' van Jonice Webb leer je hoe je lichamelijke verwaarlozing bij jezelf kunt herkennen om de patronen te doorbreken.

Omschrijving
Patronen van ongekende gevoelens doorbreken van Jonice Webb is de praktische uitwerking van de bestseller Ongekende gevoelens . Herken je een gemis in de opvoeding die je hebt gekregen? In dit boek leer je jouw patronen te herkennen en te doorbreken.

 

Als je wilt weten hoe je de cirkel doorloopt zodat je niet in hetzelfde patroon stapt met je kinderen. Te weinig aandacht voor je ontwikkeling in je kindertijd heeft een grote impact op je leven en je relaties. De tijd is rijp om het geworstel achter je te laten.

 

Jonice Webb zien hoe je de patronen van laate beleving van trillingen, afstand en onuitgesproken gevoelens kunt doorbreken. Al je relaties knappen op; de relatie met je kinderen, je partner, je ouders, je familie en vooral ook die met jezelf!

 

Zo ga je om met verwaarloosing:

 

• Het gemis herkennen

 

• Je bespreken bespreken

 

• De patronen doorbreken

 

In Patronen van ongekende gevoelens doorbreken krijg je praktische tips en geoefend om dat wat zo zwaar op je druk voor eens en voor altijd achter je te laten.